Vlaggenmasten huren

Vlaggenmasten huren het perfecte visitekaartje voor uw evenement

De juiste aandacht plus een goed vindbare locatie; om uw evenement de aantrekkelijke en professionele uitstraling te geven die nodig is om het tot een succes te maken kunt u hier uw vlaggenmasten huren. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan vlaggenmasten, compleet met alle benodigde accessoires, om het perfecte visitekaartje voor uw evenement af te geven. Levering is mogelijk door geheel Nederland.

VLAGGENMASTEN HUREN

Gegarandeerd de aandacht

VLAGGENMASTEN MET BANIER

Met een professionele uitstraling.

ACCESOIRES

Compleet met accesoires

Vrijblijvend advies voor wat u nodig heeft?
Gezien worden is het halve werk!

Vlaggenmast huren

Huren van vlaggenmasten en toebehoren

Gezien worden is het halve werk! Met de vlaggenmasten uit ons assortiment krijgt uw feest of evenement een levensgroot visitekaartje en ook nog eens de professionele uitstraling die het tot een succes maakt. U kunt bij ons eenvoudig en goedkoop complete vlaggenmasten huren, inclusief alle nodige accessoires, dus ook met banier en vlaggenmasten met voet. Levering vindt plaats door heel Nederland, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit en service van Evento Party & Event-rent.

Totaal leverancier

Alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt

Catering

Wij verzorgen ook uw catering. We hebben contacten met een geselecteerd aantal cateraars met een veelzijdig, exclusief aanbod uit verschillende keukens.

Ook voor grootschalige evenementen is Evento uw professionele partner.

Komt het nu niet uit?

Wij bellen u terug op een moment dat het u wel uit komt!

TOP