Huren in Raalte EVENTO event rentals

HomeHuren in Raalte EVENTO event rentals

ALLES VOOR UW EVENEMENT IN RAALTE
Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Evento event rentals is een ervaren en professioneel partner voor ieder bedrijfsfeest, thuisfeest of evenement in Raalte. U kunt kiezen uit vele oplossingen voor tijdelijke locaties, zoals pagodetenten, party of feesttenten, aluhallen in diverse afmetingen en stretchtenten. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de huur van partymaterialen en evenementenmateriaal voor een (pop)festival, fair, sportevenement, bruiloft of dorpsfeest.
Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Met Evento als partner kunt u dus ook volop genieten van uw feest of evenement in Raalte.

TENTENVERHUUR IN RAALTE
Evento event rentals biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie voor uw evenement of feest bij u thuis of op iedere gewenste locatie in Raalte. Dit is op diverse manieren te realiseren.
Onze pagodetenten zijn in diverse afmetingen te huren en onderling koppelbaar tot wel 1000m2. Waardoor u de mogelijkheid heeft om de vorm van uw feestlocatie volledig zelf samen te stellen in Raalte. Bovendien zijn onze tenten brandvertragend (M2) en zijn de nodige bouwboeken aanwezig.
Dit geldt ook voor de trouwtenten, punttenten, aluhallen en stretchtenten, deze zijn ook te huur in Raalte.

PARTYVERHUUR IN RAALTE
Naast een solide tijdelijke locatie, huurt u bij Evento ook diverse partymaterialen om uw feest of evenement in Raalte aan te kleden. Dan moet u denken aan bijv. bierbanksets, stoelen, statafels, foldtables, maar ook voor een klassieke bar/biertap of steigerhouten meubels kunt u bij Evento terecht. Tevens verhuren wij divers materiaal in Raalte om te koelen of te verwarmen, zoals een koelwagen, koelkast of heaters en verwarming in diverse soorten en maten. All in partyverhuur!

TOILETWAGEN HUREN IN RAALTE
Uw feest of evenement in Raalte is pas compleet met uitstekend verzorgde voorzieningen. EVENTO sani-service en Toiletwagen-verhuur is het adres voor al uw sanitaire behoeften, met een ruim aanbod aan mobiele toiletten. Afhankelijk van de aard en omvang van uw event bieden wij diverse oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij EVENTO ‘t Huussien, een chemisch toilet, plaszuil, eco toilet of luxe toiletwagen huren. Snel, eenvoudig, voordelig en compleet verzorgd! Levering vindt ook plaats in Raalte waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit en service van Evento.
Wilt u vrijblijvend informatie over de verhuur van toiletwagens, toiletten, wc’s, toiletcabines, plaszuilen of advies over het huren van- een toiletwagen, wc of toilet in Raalte, neemt u dan contact met ons op.

VLAGGENMASTEN HUREN IN RAALTE
Gezien worden is het halve werk! Met de vlaggenmasten uit ons assortiment krijgt uw feest of evenement in Raalte een levensgroot visitekaartje en ook nog eens de professionele uitstraling die het tot een succes maakt. U kunt bij ons eenvoudig en goedkoop complete vlaggenmasten huren, inclusief alle nodige accessoires, dus ook met banierhouders en vlaggenmasten met voet. Voor ceremoniële vlaggen en masten zijn wij ruim gesorteerd. Denk aan de Nederlandse vlag, Europese vlag, Duitse vlag, Franse vlag of bijvoorbeeld de Belgische vlag. Levering vindt ook plaats in Raalte, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit en service van Evento event rentals. Ook de vlaggen en banieren kunnen door ons worden ontworpen en bedrukt.

HEKWERK EN EVENEMENTENINRICHTING HUREN IN RAALTE
Ook voor grootschalige evenementen in Raalte is Evento uw partner voor een volledig verzorgde tijdelijke locatie. Om een groot publiek in hun behoeften te voorzien en het evenement in Raalte in goede banen te leiden is een professionele aanpak vereist. Evento heeft hier ruime ervaring mee en kunnen u bij al uw evenementen in Raalte voorzien van de juiste attributen. Denk bijvoorbeeld aan stagebarriers, kassa’s of kassaunits en kassahokjes, evenementenhekken, rijplaten en stroomaggregaten. Koelaanhangwagens, terreinverlichting of afvalmanagement kunnen we ook voor u verzorgen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

CONTACT
Wilt u vrijblijvende informatie over het huren van tenten in Raalte of advies over de huur van alle soorten tenten, partymateriaal, evenementeninrichting, toiletvoorzieningen, vlaggenmasten of podiumwagenverhuur, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U zult verrast worden door de mogelijkheden die Evento u biedt in Raalte. Info@Evento.nl