Direct naar alle podia, pagodetenten, partymaterialen en evenementeninrichting

Podiumwagen huren

Evento party&event-rent is uw professionele verhuur partner bij het organiseren van uw feest of evenement.

Kies uit een uniek totaalpakket aan tijdelijke locaties voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, festival, sportevenement, popconcert of fair.
Wij zijn er niet alleen voor de verhuur van complete en stijlvolle pagodetenten, aluhallen en tenten met vlondervloer of cassettevloer, maar ook voor het huren van partymaterialen (interieur) en de verhuur van evenementenmateriaal, waaronder stroomaggregaten, evenementenhekken, dranghekken, hekwerk, podia, eventcars, maar ook toiletwagens, mobiele toiletten, kassa-units, douchewagens, verwarming, vlaggenmastenverhuur, podiumwagenverhuur en verhuur van verlichting.

Podiumwagen huren

HomePodiumwagen huren

Huren van partymaterialen en interieur

Podium en Podiumwagenverhuur

Organiseer je een evenement, festival of andere gelegenheid, en zoek je een podiumwagen of podiumwagenverhuur voor jouw event? Op bijna elke locatie is wel een podiumwagen te plaatsen. Een podium huren was nog nooit zo makkelijk. Evento party&event-rent verzorgt een podiumwagen of podium van A tot Z en bent u verzekerd van deugdelijk materiaal met een perfecte uitstraling! Een podiumwagen is meestal binnen één uur gebruiksklaar. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.  Levering vindt plaats door heel Nederland, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit en service van Evento Party & Event-rent.

Wilt u vrijblijvend informatie  over de verhuur  van podia en podiumwagens of advies over het huren van een podium of podiumwagen, neemt u dan contact met ons op.


Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie.

Volledig verzorgde locaties. Partymaterialen en interieur

Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie. Naast de opbouw en afbouw van de partytent, wordt deze in overleg thematisch aangekleed en stijlvol ingericht. U heeft hierbij een ruime keuzevrijheid in bars, decoratie, podia, tafels, verlichting, verwarming, vloeren en zitmeubilair. De partytent wordt tevens tot in het kleinste detail afgewerkt. Dankzij dit unieke totaalpakket kunt uzich zorgeloos richten op een onvergetelijk feest.


Ook voor grootschalige evenementen is Evento verhuur uw professionele partner.

Evenementen inrichting

Wij bieden een uniek totaalpakket, waardoor wij ieder evenement volledig kunnen ontzorgen.
Om een groot publiek in hun behoeften te voorzien en het evenement in goede banen te leiden, is een professionele aanpak vereist. Evento heeft ruime ervaring in evenementenverhuur en coördinatie, zodat wij u bij al uw evenementen kunnen voorzien van de juiste attributen. Denk aan Toiletwagensafvoerloze toilettenvlaggenmastenhekwerkenevenementen hekkendranghekken podium en podiumwagensplaszuilenrijplatenstagebarriersdranghekbierbomen, etc.