Evento party&event-rent is uw professionele verhuur partner bij het organiseren van uw feest of evenement.

Kies uit een uniek totaalpakket aan tijdelijke locaties voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, festival, sportevenement, popconcert of fair.
Wij zijn er niet alleen voor de verhuur van complete en stijlvolle pagodetenten, aluhallen en tenten met vlondervloer of cassettevloer, maar ook voor het huren van partymaterialen (interieur) en de verhuur van evenementenmateriaal, waaronder stroomaggregaten, evenementenhekken, dranghekken, hekwerk, podia, eventcars, maar ook toiletwagens, mobiele toiletten, kassa-units, douchewagens, verwarming, vlaggenmastenverhuur, podiumwagenverhuur en verhuur van verlichting.

De Glimlach 5 is een mooie compacte podiumwagen met een diepte van 4,4 meter. Hierdoor is het podium gemakkelijk in een straat te plaatsen.

In no time heeft u een volwaardige bühne tot uw beschikking. Met zijn royale afmeting van 6 x 6 meter en een clearance van maximaal 4 meter heeft u met de Glimlach 6 een dijk van een podium staan.

De Glimlach 7 is een volledig hydraulisch podiumwagen. Dit podium word hydraulisch vlak en op hoogte gesteld waarna deze volledig automatisch uitklapt.

Vrijblijvend advies voor wat u nodig heeft?

Podium en Podiumwagenverhuur

Huren van partymaterialen en interieur

Organiseer je een evenement, festival of andere gelegenheid, en zoek je een podiumwagen of podiumwagenverhuur voor jouw event? Op bijna elke locatie is wel een podiumwagen te plaatsen. Een podium huren was nog nooit zo makkelijk. Evento party&event-rent verzorgt een podiumwagen of podium van A tot Z en bent u verzekerd van deugdelijk materiaal met een perfecte uitstraling! Een podiumwagen is meestal binnen één uur gebruiksklaar. U heeft er zelf geen omkijken meer naar.  Levering vindt plaats door heel Nederland, waarbij u kunt rekenen op de kwaliteit en service van Evento Party & Event-rent.

Wilt u vrijblijvend informatie  over de verhuur  van podia en podiumwagens of advies over het huren van een podium of podiumwagen, neemt u dan contact met ons op.

Totaal leverancier

Alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt

Catering

Wij verzorgen ook uw catering. We hebben contacten met een geselecteerd aantal cateraars met een veelzijdig, exclusief aanbod uit verschillende keukens.

Podia in alle soorten en maten, een podium huur je bij Evento!

Totaal leverancier

Alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt

Catering

Wij verzorgen ook uw catering. We hebben contacten met een geselecteerd aantal cateraars met een veelzijdig, exclusief aanbod uit verschillende keukens.

Volledig verzorgde locaties. Partymaterialen en interieur

Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie.

Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie. Naast de opbouw en afbouw van de partytent, wordt deze in overleg thematisch aangekleed en stijlvol ingericht. U heeft hierbij een ruime keuzevrijheid in bars, decoratie, podia, tafels, verlichting, verwarming, vloeren en zitmeubilair. De partytent wordt tevens tot in het kleinste detail afgewerkt. Dankzij dit unieke totaalpakket kunt uzich zorgeloos richten op een onvergetelijk feest.

Volledig verzorgde locaties.

Evenementen inrichting

Ook voor grootschalige evenementen is Evento verhuur uw professionele partner.

Wij bieden een uniek totaalpakket, waardoor wij ieder evenement volledig kunnen ontzorgen.
Om een groot publiek in hun behoeften te voorzien en het evenement in goede banen te leiden, is een professionele aanpak vereist. Evento heeft ruime ervaring in evenementenverhuur en coördinatie, zodat wij u bij al uw evenementen kunnen voorzien van de juiste attributen. Denk aan Toiletwagens, afvoerloze toiletten, vlaggenmasten, hekwerkenevenementen hekken, dranghekken podium en podiumwagens, plaszuilen, rijplaten, stagebarriers, dranghek, bierbomen, etc.

Ook voor grootschalige evenementen is Evento uw professionele partner.

Haast? BEL 06 - 57 99 61 07

Snel zoeken:

Terug naar website

Klik hier onder

Komt het nu niet uit?

Wij bellen u terug op een moment dat het u wel uit komt!

TOP