HomeProductenAlu frame hallen

Productinformatie

Breedte 8 of 10 mtr.
Doorloophoogte 220 cm tot 260 cm
Lengte per 5 mtr.
Nokhoogte 4 tot 6 mtr

Aluhallen

Alu frame hallen

Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Door het lagere gewicht van de dakspanten kan met dit soort tenten een brede overkapping gerealiseerd worden. Dit soort tent is uitermate geschikt voor grote tuinfeesten, bedrijfsfeesten, festivals, werktent, en tijdelijke opslag. Door de sterke constructie hoeven er in deze tenten geen hinderlijke midden palen geplaatst te worden.

Het tentzeil is vervaardigd van wit, transparant  A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, het voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping tbv bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement. De Aluhallen worden standaard geleverd met 1 lange zijde voorzien van raamzeilen. Ook leverbaar met harde wanden (kunststof panelen) en hardglazen wanden.

De zijhoogte van de tenten is ca. 2.50 meter. De nokhoogte varieert al naar gelang de breedte tussen de 4 en 6 meter. Eventueel kunnen de Aluhallen ook verhoogd worden en voorzien worden van een vlondervloer of stelvloer.
Wilt u vrijblijvend informatie over de verhuur van alu frame tenten met zachte of harde wanden of advies over het huren van een aluhal met harde- of zachte wand, neemt u dan contact met ons op.

 

  • 1 loket
  • Scherpe tarieven
  • Full service
  • Landelijke dekking
  • Afspraak is afspraak