ALLES VOOR UW EVENEMENT!

Pagodetenten, partymaterialen en evenementeninrichting

Evento is uw partner bij het organiseren van uw feest of evenement. Kies uit een uniek totaalpakket aan tijdelijke locaties voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, festival, sportevenement, popconcert of fair. Wij zijn er niet alleen voor complete en stijlvolle pagodetenten, maar ook voor het huren van partymaterialen (interieur) en evenementenmateriaal,  waaronder aggregaten, evenementenhekken, podia, eventcars, toiletwagens, kassa-units, douchewagens, verwarming, vlaggenmasten en verlichting.

Diverse maten! 16 m2, 25 m2, 100 m2. Of voor nog grotere evenementen Alu hallen, en natuurlijk alle tent toebehoren

Afzetpaaltjes, Buffettafels, Koffiezet-apparatuur, Patioheaters, Stoelen

Aggregaten, Podiumwagen, Toiletwagens, Verwarmingsunits, Vlaggenmasten

Vrijblijvend advies voor wat u nodig heeft?

Pagodetent huren

Huren van partymaterialen en interieur

Op zoek naar een complete en exclusieve locatie voor uw evenement? Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, uw verjaardag, een tuinfeest, communiefeest of uw bruiloft, bij Evento kunt u voor iedere gelegenheid de juiste pagodetent, partymateriaal en evenementeninrichting  huren. Kies uit verschillende flexibele modellen en stel zo uw eigen feestlocatie samen. Met Evento kiest u voor een solide en dynamische oplossing in uw zoektocht naar een tijdelijke locatie, partyverhuur en evenementenmateriaal.

Totaal leverancier

Alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt

Catering

Wij verzorgen ook uw catering. We hebben contacten met een geselecteerd aantal cateraars met een veelzijdig, exclusief aanbod uit verschillende keukens.

Volledig verzorgde locaties.

Totaal leverancier

Alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt

Catering

Wij verzorgen ook uw catering. We hebben contacten met een geselecteerd aantal cateraars met een veelzijdig, exclusief aanbod uit verschillende keukens.

Volledig verzorgde locaties. Partymaterialen en interieur

Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie.

Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie. Naast de opbouw en afbouw van de partytent, wordt deze in overleg thematisch aangekleed en stijlvol ingericht. U heeft hierbij een ruime keuzevrijheid in bars, decoratie, podia, tafels, verlichting, verwarming, vloeren en zitmeubilair. De partytent wordt tevens tot in het kleinste detail afgewerkt. Dankzij dit unieke totaalpakket kunt uzich zorgeloos richten op een onvergetelijk feest.

Volledig verzorgde locaties.

Evenementen inrichting

Ook voor grootschalige evenementen is Evento verhuur uw professionele partner.

Wij bieden een uniek totaalpakket, waardoor wij ieder evenement volledig kunnen ontzorgen.
Om een groot publiek in hun behoeften te voorzien en het evenement in goede banen te leiden, is een professionele aanpak vereist. Evento heeft ruime ervaring in evenementenverhuur en coördinatie, zodat wij u bij al uw evenementen kunnen voorzien van de juiste attributen. Denk aan Toiletwagens, afvoerloze toiletten, vlaggenmasten, hekwerkenevenementen hekken, dranghekken podium en podiumwagens, plaszuilen, rijplaten, stagebarriers, dranghek, bierbomen, etc.

Ook voor grootschalige evenementen is Evento uw professionele partner.

Haast? BEL 06 - 57 99 61 07

Snel zoeken:

Terug naar website

Klik hier onder

Komt het nu niet uit?

Wij bellen u terug op een moment dat het u wel uit komt!

TOP