Alles voor uw evenement!

Pagodetenten, partymaterialen en evenementeninrichting

Evento is uw partner bij het organiseren van uw feest of evenement. Kies uit een uniek totaalpakket aan tijdelijke locaties voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, festival, sportevenement, popconcert of fair. Wij zijn er niet alleen voor complete en stijlvolle pagodetenten, maar ook voor het huren van partymaterialen (interieur) en evenementenmateriaal, waaronder aggregaten, evenementenhekken, podia, eventcars, toiletwagens, kassa-units, douchewagens, verwarming, vlaggenmasten en verlichting.

Pagodetent huren

HomePagodetent huren

Huren van partymaterialen en interieur

Pagodetent huren

Op zoek naar een complete en exclusieve locatie voor uw evenement? Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, uw verjaardag, een tuinfeest, communiefeest of uw bruiloft, bij Evento kunt u voor iedere gelegenheid de juiste pagodetent, partymateriaal en evenementeninrichting huren. Kies uit verschillende flexibele modellen en stel zo uw eigen feestlocatie samen. Met Evento kiest u voor een solide en dynamische oplossing in uw zoektocht naar een tijdelijke locatie, partyverhuur en evenementenmateriaal.

Boogpodium podia podiumwagen stage huren Evento
Boog Podium

Wij leveren flexibele overdekte podia van verschillende formaten.

Tapijttegel 100×100

Stevige kwaliteit tapijttegels antraciet, of andere kleuren.

Podiumrok 100 cm

Zwarte, geplooide podiumrok.

Truss systemen

Voor een presentatie, seminar, concert, congres, beurs, bedrijfscursus, een feestgelegenheid of sportevenement leveren we alle mogelijkheden voor frames.


Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie.

Volledig verzorgde locaties. Partymaterialen en interieur

Evento biedt een volledig verzorgde tijdelijke locatie bij u thuis of op iedere andere gewenste buitenlocatie. Naast de opbouw en afbouw van de partytent, wordt deze in overleg thematisch aangekleed en stijlvol ingericht. U heeft hierbij een ruime keuzevrijheid in bars, decoratie, podia, tafels, verlichting, verwarming, vloeren en zitmeubilair. De partytent wordt tevens tot in het kleinste detail afgewerkt. Dankzij dit unieke totaalpakket kunt uzich zorgeloos richten op een onvergetelijk feest.


Ook voor grootschalige evenementen is Evento verhuur uw professionele partner.

Evenementen inrichting

Wij bieden een uniek totaalpakket, waardoor wij ieder evenement volledig kunnen ontzorgen.
Om een groot publiek in hun behoeften te voorzien en het evenement in goede banen te leiden, is een professionele aanpak vereist. Evento heeft ruime ervaring in evenementenverhuur en coördinatie, zodat wij u bij al uw evenementen kunnen voorzien van de juiste attributen. Denk aan Toiletwagensafvoerloze toilettenvlaggenmastenhekwerkenevenementen hekkendranghekken podium en podiumwagensplaszuilenrijplatenstagebarriersdranghekbierbomen, etc.