We staan in de krant!

HomeNieuwsWe staan in de krant!

TeBe Evenementen Service en EVENTO party & event-rent, met een “Glimlach” het nieuwe evenementenseizoen tegemoet.

Tonnie Bruens en Gertjan van de Put, de eigenaren van TEBE Evenementen Service en EVENTO party&event-rent, staan aan het begin van het nieuwe seizoen te popelen om met inrichting, aankleding en facilitaire onderdelen uw evenement tot een succes te maken. TéBé en Evento zijn twee gevestigde namen in de evenementenbranche, werken regelmatig samen en vullen elkaar aan daar waar dat gewenst is.
TéBé is gespecialiseerd in de levering van party- en eventmaterialen en het (turn key) verzorgen, begeleiden en coördineren van evenementen. Evento is onder andere leverancier van luxe pagodetenten en een ruim assortiment facilitair- en rollend materieel. Daar hebben de bedrijven elkaar gevonden.
Om een evenement of feest te kunnen laten slagen is de menselijke factor de sleutel tot het succes! Voor TéBé en Evento zit kennis en ervaring, maar bovenal de nauwe betrokkenheid in het DNA.
Drie populaire podiumwagens die al jaren tijdens evenementen door het hele land te zien waren, worden vanaf heden door Evento geëxploiteerd. De podiumwagens die bekend staan onder de veelzeggende namen “Glimlach 5, 6 en 7” zijn door TéBé overgedragen en vormen een waardevolle aanvulling op het ruime assortiment van Evento. Uiteraard kunnen de klanten van TéBé gebruik blijven maken van de podiumwagens zoals te doen gebruikelijk.
Bent u voornemens om een bedrijfsfeest, openbaar feest of thuisparty te organiseren? Vraag dan vrijblijvend om advies of raadpleeg de websites www.Tebe.nl of www.Evento.nl
De mogelijkheden en ideeën zijn eindeloos!